Penawar penyakit Gout

Salah seorang Pesakit Gout

2-3 minggu ni mir dapat ramai customer yang mempunyai penyakit GOUT,,
Dengan menggunakan product SNE capsule,, dan di tambah dengan  Excel tea,, penyakit tersebut mampu di atasi dengan cepat ,,,

MENGAPA PRODUK SNE PENAWAR PENYAKIT :
BERASASKAN KAJIAN 5 TEORI DI DALAM TUBUH MANUSIA
1) MEMBAIK PULIH SEL (sel badan akan sentiasa bertukar, malangnya dengan radiasi, udara tercemar,, menyebabkan sel akan cepat lemah dan mati )
2) MENGIMBANGKAN HORMON ( jika di perhatikan ,, kanak2 perempuan sekarang cepat datang HAID sebelum waktunya,, selalunya kerana Radiasi dan permakanan . banyak makanan segera di pasaran )
3) MENYINGKIR KAN RADIKAL BEBAS ( dgn penggunaan HP, Komputer, radio dll)
4) MENINGKATKAN SISTEM IMUN ( kita terlalu cepat matang, dan cepat tua kerana permakanan,, contoh Ayam( di berikan makanan cepat besar, dan dibuat suntikan , ikan (tumpahan minyak dan kesan radiasi) dan sayur ( yang racun serangga)
5) MENGUBAH GENETIK/PENYAKIT KETURUNAN. ( kebanyakkan penyakit di turunkan kepada anak2,, contoh kencing manis, Jantung dll )


dengan menggunakan product SNE capsule,,5 element di atas dapat dikurangkan
dan Tambahan Excel Tea : bagi menyingkirkan Toxin dalam badan dan saluran darah,, ia juga melindungi Hati, buah Pinggang, paru-paru, mengurangkan Glukosa dalam darah,,  dan juga mencantikkan Kulit,,
Ikhtiar dgn produk SNE utk anda yg bermasalah:-
lumpuh,strok, saraf,jantung, darah tinggi, patah, slip disc tulang, buah pinggang, gastrik,sakit pinggang, sendi,buasir, haid, sembelit, kencing manis kritikal, SLE, leukimia, thalasemia, gout, sakit lutut, urat, asma, lelah, resdung, tiroid, bisul, jerawat yang serius ,sukar mengadung, keguguran, kanser, ketumbuhan, fibroid, penyakit kulit, psoriasis, ekzema, prostat. hati, paru2, masalah seksual, berat badan, batu karang, tidak lawas dan pelbagai lagi masalah kesihatan.

PM OR CALL Amirul  0173980989 / 0192047194 (whatsapp) 23366d62 bb pin

5 comments:

Zie Htconex said...

Salam..Ubat ni mmg b'kesan ke,sbb ibu Sy penyakit gaut smakin truk..

Epul Jaguh said...

Pernah sekali tu dalam seminar presenter tayang video lutut kena bedah sebab lutut pesakit itu sudah sakit yang teramat sangat. Nak tengok sebelah mata pun takut... dengar bunyi mesin, bunyi ketuk-ketuk dah macam bunyi orang bertukang nak buat rumah pun ade! huhuhu ape pun sama-samalah kita jaga kesihatan lutut dan sendi agar tak kena operate macam dalam video operation lutut tu... seram weh!

arahim said...

Berapa harga dealer

arahim said...

Berapa harga dealer

Unknown said...

Untuk pnyakit sawan boleh ke cik?